El nostre projecte de recerca Ús de xarxes socials i internet en menors d’edat durant el seu temps lliure, és un estudi sociològic dissenyat amb finalitat pedagògica i preventiva.

La nostra motivació parteix de la necessitat de realitzar una investigación que se centri en la percepció i en l’experiència de les i els mateixos menors, pel que fa a l’ús extrem i els riscos amb les noves tecnologies i internet.

EstudiInfografies

El nostre propòsit amb aquest projecte passa per conèixer, analitzar i aprofundir en temàtiques d’interès social com la bretxa digital, violència digitali sistemes de referència en línia de menors d’edat.

Gràcies a la metodologia pràctica, lúdica i participativa, ens permet promoure l’acció preventiva a el temps que demanem dades significatives per avançar en la comprensió d’aquesta realitat, de forma estructurada i sistemàtica. esta realidad, de forma estructurada y sistemática.

Amb les seves accions hem aconseguit llançar una sèrie de missatges en pro de la informació i la conscienciació necessàries en matèria de prevenció de la discriminació i la violència.

I també hem ofert orientació mitjançant la visibilització i l’acompanyamenten estratègies d’acció per als i les referents educatius i per a les víctimes potencials.